7 דרכים לחסוך כסף בזמן שאתם עושים קניות ברשת

לביקור בחנות לא מקוונת יש עדיין את הקסם שלו. זה נכון שקל ונוח יותר להשתמש בטלפון או במחשב כדי לחפש ולקנות משהו באינטרנט, לשלם על זה בכמה קליקים ולקבל חבילה עד הבית. כל אתר קניות מנסה להציע את העסקה הטובה ביותר שתוכלו למצוא.

 

לפניכם 7 טיפים שיעזרו לכם לחסוך כסף במקומות הנכונים בזמן שאתם עושים קניות באינטרנט:

1. השוו מחירים וקבעו התראות: תחילה, עליכם להחליט מה ברצונכם לקנות, ולאחר מכן להשוות מחירים באתרי הקניות. הגדירו התראות מחיר עבור מוצרים שמעניינים אתכם, כך שתוכלו לקבל הודעה על המחיר הרצוי כאשר אתם זמינים ויכולים להגיב מהר. ישנם כמה אתרים ייעודיים להשוואות מחירים, כמו כן גם הרחבות לדפדפן המציגות מחירי פריטים בפורטלי הקניות הגדולים, שיאפשרו לכם להגדיר התראות למחיר המוצר.

2. מקסמו קאשבק והנחות: לכל אתר קניות יש שותפויות עם בנק אחד או יותר, באופן שוטף או במהלך מכירה מיוחדת. לפני שתמשיכו, בדקו תמיד את התנאים וההגבלות, כמו מה המינימום לרכישה, מהי ההנחה המקסימלית או מהו סכום הקאשבק על ההצעה. במקרה של קאשבק, שאלו כמה זמן ייקח עד שתזוכו, והאם זה יהיה דרך אפליקציית הארנק או כרטיס האשראי שלכם. אתרים מסוימים מציעים הנחה נוספת או קאשבק על רכישות דרך האפליקציה שלהם. אם יש כמה הצעות על מוצר אחד, בדקו מהי הדרך להשתלב כדי לקבל את העסקה הטובה ביותר שתוכלו להשיג.

3. מקסמו הצעות מכרטיסי אשראי ואפליקציות ארנקים: כל בנק ואפליקציית ארנק שולחים לנו היום הודעות לגבי מכירות מיוחדות והנחות גדולות. הודעות אלה יכולות להיות הנחות על מוצר או קאשבק לרכישה באמצעות האפליקציה. החנויות עשויות גם להציע נקודות בונוס. שימו תוויות כדי לעקוב אחר הודעות מייל כאלה כדי שתוכלו לוודא שאתם לא מחמיצים הצעות.

4. בדקו אם המשלוח בחינם: בדקו אם המשלוח בחינם, זאת מפני שאתרים מסוימים מציעים שירות כזה. רוב אתרי הקניות מקוונים היום, ולכן יש הרבה תחרות בקרב הסוחרים. ישנם אתרים ייעודיים לצורך השוואת מחירים עבור כל המוצרים, שם אתם יכולים לבדוק איזה סוחר מציע את המחיר הטוב ביותר, משלוח חינם, וגם תוכלו לראות את הדירוג שלו כדי לדעת עד כמה הוא אמין.

5. עקבו אחר הקניות שלכם באינטרנט: קל להיסחף עם כל העסקאות והמבצעים מבלי להבין את זה ממש. השתמשו באפליקציה כדי לעקוב אחר הוצאות מהסוג הזה לפי שם הסוחר והקטגוריה של המוצר. תוכלו גם להוסיף תגים כמו #Online כדי להציג את כל הקניות שלכם באינטרנט במקום אחד כדי שיהיה לכם קל לראות אם אתם חורגים מהתקציב שלכם.

6. בדקו סקירות של מוצרים: אם מחיר ההצעה נראה טוב מכדי להיות אמיתי, בדקו את סקירת המוצר. ביקורות באתר קניות מסוים יכולות להיות מזויפות, אם כי יש גם כאלה שהן אמיתיות. שמרו על התקציב ועל הדרישות שלכם בחשבון, מה שעובד עבור מישהו אחר עשוי שלא לעבוד טוב עבורכם. בדקו אם חברים או עמיתים קנו את המוצר הזה, ושאלו מה הניסיון שלהם איתו. ביקורות יכולות גם לציין אם המוצר המוצג הוא גרסה קודמת, ואמור למעשה להימכר במחיר נמוך יותר. אם זה מתאים לצרכים שלכם, לכו על זה כדי לחסוך כסף.

7. השתמשו ברשתות החברתיות שלכם: יש דפי פייסבוק ייעודיים וחשבונות טוויטר שמפרסמים עסקאות שוות. אתם יכולים גם לבקש דעות והמלצות במדיה החברתית, ואנשים ישמחו לחלוק את הניסיון שלהם או להציע חלופות במחיר נמוך יותר עבור המוצר שאתם מעוניינים בו.

 

דילוג לתוכן